Press "Enter" to skip to content

Utopia Club tarjoaa utopistisia elämyksiä Turussa

Utopia Club löytyy Turusta osoitteesta Humalistonkatu 8 ja se tarjoaa upeita, utopistisia elämyksiä. Turun sää vaihtelee keväällä ja kesälläkin usein ailahtelevaisesti, mutta onneksi Utopia Club palvelee asiakkaitaan säässä kuin säässä! Onko Utopia Club jo sinulle tuttu?

Hidria Spacefolk 20V + Polymoon

Hidria Spacefolk 20V + Polymoon -tapahtuma 28.4. Turun Utopia Clubilla on yksi niistä utopistisista tapahtumista, joista Utopia Club on tullut tunnetuksi. Tässä tapahtumassa juhlitaan Hidria Spacefolkin 20-vuotisjuhlia. Mukana juhlahumussa on myös tamperelainen Polymoon. Tampereen panos Suomen viihdetarjontaan on muutenkin mittava, eikä Polymoon tee tässä poikkeusta!

Hidria Spacefolk 20V 2 - Utopia Club tarjoaa utopistisia elämyksiä Turussa

Hidria Spacefolk ei välttämättä ole ihan valtavirran musiikkia tai edes kovin tunnettu yhtye suuren yleisön keskuudessa. Kyseessä on nimittäin 90-luvun lopulla hippikommuunissa Lohjalla perustettu yhtye, joka soittaa space rockia. Monet pitävät yhtyettä kulttimaineessa ja yhtyeen sykkivässä konerytmissä itämaisin moodein höystettynä on kieltämättä sitä jotakin! Hidria Spacefolk on erityisen näyttävä ilmestys live-esiintymisissä, joten sen esitykset on parasta nähdä paikan päällä. Yhtyeen soitanta on taidokasta ja imaisee helposti mukaansa.

Hidria Spacefolkin lisäksi lavalla nähdään siis Polymoon, jonka musiikki yhdistää toismaailmallista ja mystistä tunnelmaa progressiivisiin ja raskaisiin äänimaisemiin. Näistä elementeistä muodostuu yhdessä suonissa virtaavaa progressiivis-psykedeelistä musiikkia, jossa on helppo aistia vaihtelevia melankolian ja euforian pyörteitä. Polymoon kuvailee itseään lopunajan orkesteriksi ja kuvailu on helppo ymmärtää, kun näkee yhtyeen lavalla!

Hidria Spacefolk 20V 1 - Utopia Club tarjoaa utopistisia elämyksiä Turussa

Liput näppärästi

Löydät liput Hidria Spacefolk 20V + Polymoon -tapahtumaan näppärästi osoitteesta tiketti.fi. Liput maksavat 13 euroa, joten lippujen hinta sopii myös opiskelijabudjettiin. Voit pyytää lipun pdf-lippuna sähköpostiisi tai mobiililippuna suoraan mobiilipuhelimeesi. Näin sinun ei tarvitse liikkua mihinkään voidaksesi ostaa liput Hidria Spacefolk 20V + Polymoon -tapahtumaan eikä sinun tarvitse myöskään hakea lippuja mistään, vaan ne toimitetaan sinulle sähköisesti. Näppärää vai mitä?