Press "Enter" to skip to content

Mokoma Turun Apollossa

Mokoman keikkaa on jouduttu siirtämään jo monta kertaa, mutta tällä hetkellä näyttäisi siltä, että Mokoma pääsisi astumaan Apollo Turun lavalle maaliskuussa 2022. Ellei Mokoma ole sinulle vielä tuttu, kannattaa tutustua siihen tämän artikkelin ja upean keikan kautta! Suomessa sää ja lämpötilat vaihtelevat paljon ja etenkin huonolla säällä on mukava vetäytyä Turun Apollon viihtyisiin tiloihin nauttimaan hyvästä keikasta. Liput Mokoman keikalle Turun Apollossa on helppo ostaa Tiketti.fi-palvelun kautta sujuvasti ja stressittä.

Mikä tai kuka on Mokoma?

Mokoma on suomalainen metallibändi – itse asiassa sitä pidetään jopa maamme metallisuuruutena. Mokoman kokoonpanosta löytyvät laulaja Marko Annala, kitaristi ja taustalaulaja Kuisma Aalto, kitaristi ja taustalaulaja Tuomo Saikkonen, bassokitaristi Santtu Hämäläinen ja rumpali Janne Hyrkäs.

Ihmissokkelo

Mokomalta on ilmestynyt uusi levy 21.2.2020. Levyn nimi on Ihmissokkelo ja se on järjestyksessään jo yhtyeen 11. levy. Levy on nauhoitettu Hämeenlinnassa Sound Supremessa ja sen on tuottanut Janne Saksa. Suurimman osan levyn kappaleista on säveltänyt ja sanoittanut Marko Annala.

Levyltä löytyy 12 kappaletta: Alkupiste, Ilmoitusluontoista asiaa, Vuoret, huolet, Ihmissokkelo, Tuhat ei riitä, Toinen ihminen, Pimeä aine, Yöpuoli, Leikin loppu, Jäljet, Syyttävä sormi sekä Huomenna voikin olla niin. Albumilta on julkaistu myös kolme singleä: Syyttävä sormi, Toinen ihminen ja Vuoret, huolet. Syyttävä sormi – single on julkaistu 13.6.2019, Toinen ihminen -single 10.1.2020 ja Vuoret, huolet -single19.2.2020.

Mokoma ja Singa

Mokoman on kerrottu sijoittaneen myös suomalaiseen karaoken striimauspalveluun, Singaan. Singa on nimittäin ottanut vuonna 2021 ensimmäisiä askeleitaan Amerikan markkinoilla. Mokoman lisäksi Singaan ovat sijoittaneet muun muassa Pikku G, TeflonBrothers ja Pyhimys.