Press "Enter" to skip to content

Meistä – turbaani.fi

Olet sydämellisesti tervetullut uudelle turbaani.fi-sivustolle! Tämä sivusto on omistautunut tutustuttamaan lukijansa Turun seudun festivaaleihin sekä muihin tapahtumiin. Jos haluat tietää, mitä Turussa tapahtuu ja milloin, kannattaa seurata aktiivisesti turbaani.fi:n artikkeleita, jotta pysyt ajan tasalla Turun kuumimmista tapahtumista, niiden ohjelmista ja lippujen ostamisesta. Löydät turbaani.fi-sivustolta myös hyviä vinkkejä, joiden avulla voit osallistua sinua kiinnostaviin tapahtumiin silloinkin, kun kukkarossasi on ikävä vieras – nimittäin Matti! 

Vinkkejä ja inspiraatiota festarifaneille

Featured image Meista turbaani Vinkkeja ja inspiraatiota festarifaneille - Meistä - turbaani.fi

Uusi turbaani.fi tarjoaa festarifaneille vinkkejä ja inspiraatiota. Sen avulla saat festareille osallistumisesta entistä enemmän irti ja voit osallistua jopa silloin, kun sinulla on taloudellisesti tavallista tiukempaa ja kaipaat elämääsi aivan erityisesti pieniä ilonaiheita, joita Turun seudun festarit ovat luonnollisesti täynnä! Tiukassa taloudellisessa tilanteessa kannattaa esimerkiksi tutustua vakuudettomiin lainavaihtoehtoihin ja jos sinulle on ehtinyt kertyä suuri määrä erillisiä pieniä lainoja, voi myös näiden lainojen yhdistämisestä yhdistelylainalla kertyä sen verran kivasti säästöä, että voitkin käyttää säästämäsi rahat festarilippuihin. 

Osallistu turbaani.fi:n tekemiseen

Featured image Meista turbaani Osallistu turbaani fi n tekemiseen - Meistä - turbaani.fi

Halutessasi voit jättää turbaani.fi:n tiimille palautetta ja kysymyksiä yhteydenottolomakkeemme täyttämällä. Hyvä, rakentava palaute ja tarkentavat kysymykset auttavat meitä kehittämään sivustomme sisältöä.