Press "Enter" to skip to content

Kuinka haen lainaa Turun tapahtumiin Rahoitu-palvelun kautta?

Jos tarvitset lainaa osallistuaksesi Turun monipuolisiin tapahtumiin ja hemmotellaksesi itseäsi, kannattaa tutustua Rahoitu-palveluun. Voit hakea lainaa helposti ja nopeasti seuraavien askelten avulla.

1. askel: harkintaa ja tutustumista

Kuinka haen lainaa Turun tapahtumiin Rahoitu palvelun kautta 3 - Kuinka haen lainaa Turun tapahtumiin Rahoitu-palvelun kautta?

Tutustu ensiksi Rahoitu.fi-palveluun ja mieti, kuinka paljon lainaa tarvitset. Viime aikoina Turku on tullut tunnetuksi Torviprotestistaan, jossa on vaadittu toimia autoilun kustannusten vähentämiseksi. Kesällä Turusta kuitenkin löytyy monenlaista mielenkiintoista tekemistä, joten tutustua rauhassa myös Turun tarjontaan ja päätä, mistä tapahtumista haluat ehdottomasti päästä nauttimaan. Arvioi, kuinka paljon rahaa tarvitset näihin tapahtumiin osallistumiseksi ja kuinka suuren osan budjetista rahoittaisit lainalla.

2. askel: lainahakemuksen täyttäminen

Kuinka haen lainaa Turun tapahtumiin Rahoitu palvelun kautta 2 - Kuinka haen lainaa Turun tapahtumiin Rahoitu-palvelun kautta?

Kun lainasumma on tiedossa, on aika täyttää Rahoitu.fi:n lainahakemus. Pienin Rahoitu -palvelun kautta haettava laina on 1 000 euroa ja silläkin pääsee jo osallistumaan Turussa moneen tapahtumaan. Jos kuitenkin tarvitset lainaa enemmän kuin 1 000 euroa, valitse tarvitsemasi summa lainahakemuksen valikosta. Tämän jälkeen sinun tulee valita vielä toivomasi laina-aika alla olevasta valikosta. Samalla näet Rahoitu.fi:n laskurin avulla arvioidun lainasi kuukausierän, johon laina-ajan vaihtelu vaikuttaa.

Kun kaikki näyttää Lainamäärä- ja Laina-aika-valikoissa mielestäsi hyvältä, täytä hakemukseen vielä emailosoitteesi ja puhelinnumerosi ja klikkaa lomakkeen alaosan Hae Nyt -nappia. Näin lainan hakeminen onnistuu nopeasti, turvallisesti ja maksuttomasti ja lopullisen valinnan lainatarjousten välillä teet sinä itse.

3. askel: lainatarjouksen valinta

Kuinka haen lainaa Turun tapahtumiin Rahoitu palvelun kautta 1 - Kuinka haen lainaa Turun tapahtumiin Rahoitu-palvelun kautta?

Kun saat Rahoitu-palvelulta kilpailutettuja lainatarjouksia, vertaile niitä kaikessa rauhassa ja pohdi vielä kerran, ovatko lainasumma ja -aika sinulle sopivat. Pallo on tässä vaiheessa sinulla, sillä saat itse valita mielestäsi parhaan lainatarjouksen saamiesi tarjousten joukosta. Voit vielä myös halutessasi päättää, ettet sittenkään halua ottaa lainaa, ellei mikään saamistasi tarjouksista tunnu sopivalta tai jos päätätkin rahoittaa Turun tapahtumiin osallistumisen jotenkin muuten.